Onze parken zijn geopend of gaan zoals gepland vanaf 27 maart open. Wel zijn faciliteiten zoals restaurants en zwembaden door de verscherpte maatregelen t/m 6 april gesloten.

We houden de situatie rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Wij houden de informatie van het RIVM/Rijksoverheid als leidend aan. Klik hier voor meer informatie.

  • Voor alle leeftijden
  • Voor watersporters en rustzoekers
  • Voor hoog- en laagseizoen

Coronavirus

Wij doen onze uiterste best om u op deze pagina zoveel mogelijk te informeren. Om iedereen te woord te kunnen staan willen wij u daarom vragen om op dit moment enkel contact met ons op te nemen als u een vakantie heeft geboekt met een aankomstdatum t/m 28 april. 

Vraag: Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus mijn boeking annuleren. Wat zal dit voor mij betekenen?
Antwoord: Nederland, en dus ook onze vakantieparken zijn nog niet ‘’ op slot gezet’’ door de rijksoverheid. U kunt als gast gewoon uw vakantie bij ons doorbrengen. Mocht u desondanks willen annuleren, dan gelden de algemene Recron voorwaarden (zie artikel 6). 

Download de voorwaarden toeristische boekingen

Download de voorwaarden vakantieverblijven

Vraag: Ik ben deelnemer van jullie annuleringsfonds. Hoe gaan jullie hier mee om?
Antwoord: Zie hierboven, u kunt uw vakantie tot nu toe gewoon bij ons doorbrengen. Het annuleringsfonds richt zich alleen op risico’s van de verzekerde zelf en zijn directe omgeving (je wordt ziek of één van je ouders overlijdt). Wat er op je bestemming gebeurt vormt dus geen geldige reden om te annuleren. Het ligt buiten onze invloedssfeer. Kosteloos annuleren is dus niet mogelijk!

Wat kunt u zelf doen?

  • Een begroeting op een andere wijze dan een hand, knuffel of kus te geven is prima
  • Was je handen regelmatig en langer dan 25 seconden met water en zeep;
  • Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van je elleboog

Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg.

Niet beschikbaar in de gekozen periode