• Kamperen
  • Huren
  • Voor jong en oud
  • Waterpret
  • Natuurliefhebbers

Recreatieprogramma

Op Recreatieoord Veluwe Strandbad hebben wij een uitgebreid recreatieprogramma voor jong en oud verzorgd door Recrateam (Eendenclub). Zij zijn aanwezig tijdens de schoolvakanties, het Hemelvaartweekend en het Pinksterweekend.

Niemand hoeft zich te vervelen en ook als het regent is er voor jong en oud altijd iets te beleven. Met elke week een ander thema worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Dit varieert van gezinsactiviteiten tot individuele activiteiten en gezellige groepsactiviteiten.

Ook is er in de zomervakantie een speciaal programma voor de oudere (13+) jeugd. Deze worden aangeduid met het groene ‘’Chilz’’ icoontje.

Benieuwd wat er zoal georganiseerd wordt? Mondy de schildpad zal het jullie hieronder vertellen.

Hallo! Ik ben Mondy en ik wil jullie graag iets vertellen over de plaats waar ik woon. Veluwe Strandbad  is een groot familiepark gelegen aan het Veluwemeer. Er zijn zowel kampeerplaatsen als bungalows. Veel activiteiten van het recreatieteam vinden plaats bij ''Het Lichtbaken'', of op het strand. 's Avonds treden mijn grote vrienden Otto, Elle en Izzi hier voor je op. Elke ochtend/avond komen we je ophalen met de Loko Mondy Express(Treintje). Mij kom je ook regelmatig tegen. Bijvoorbeeld tijdens het knutselen en natuurlijk op mijn verjaardag. Hoogtepunten van de vakantie zijn de grote 6-kamp en griezeltocht! Hopelijk tot snel!

Kun je niet wachten? Of benieuwd wat er tijdens uw/jouw vakantie georganiseerd wordt? Download dan de app.

QR VSB

Niet beschikbaar in de gekozen periode