Monda | Veluwe Strandbad Elburg
oud en nieuw veluwe

Vier een onvergetelijk oud en nieuw op de Veluwe

 • Vrijstaande bungalows
 • Nabij het Veluwemeer
 • Winterkamperen

Aftellen naar het nieuwe jaar

3...2...1... Gelukkig nieuwjaar! Dat is pas een mooi begin van het nieuwe jaar! Oud en nieuw vieren bij Veluwe Strandbad betekent samen genieten van heerlijke oliebollen, winterse wandelingen door de Veluwse landschappen en samen met uw dierbaren genieten van warme chocolademelk. Onze vrijstaande vakantiehuizen in Elburg hebben een prachtig uitzicht over het Veluwemeer of liggen aan de binnentuin. Kiest u voor avontuur deze winter? Bij Veluwe Strandbad kunt u winterkamperen op onze Camperplaatsen of Comfortplaatsen met privé sanitair. 

Boek uw vakantie tijdens de jaarwisseling ⤵ 

Zoek & Boek

 

Winterkamperen op de Veluwe

Stap in de magie van winterkamperen op onze camping aan het Veluwemeer. Kies voor een knusse Camperplaats en dompel uzelf onder in de natuurrijke omgeving of ontspan aan het water. Voor wie een vleugje extra verwennerij verkiest, is de Comfortplaats met privé sanitair een perfecte match! Na een dag vol verkenningen in de omgeving, biedt deze plek warmte en comfort. Het winterkamperen is een avontuur dat de echte natuurliefhebber in u naar boven zal brengen.

Verblijf in een bungalow tijdens oud en nieuw

De bungalows van Veluwe Strandbad beloven een heerlijk knusse en luxe ervaring. De vakantiehuizen liggen aan de binnentuin of hebben een prachtig uitzicht over het Veluwemeer, voor welke omgeving kiest u? Geniet na een dagje uit van een heerlijk relaxmoment op de bank met uw dierbaren en borrel om 00:00 uur op het nieuwe jaar. De warme en uitnodigende sfeer van de bungalow creëert de perfecte setting voor gezellig samenzijn.

 

Waarom Veluwe Strandbad?

 
  Vrijstaande bungalows
  Winterkamperen
  Aan het Veluwemeer
 
  Gelegen op de Veluwe
  Indoor activiteiten
  Animatieteam
 

Plezier beleven met je dierbaren

Op het park

Op ons vakantiepark in Elburg zijn leuke activiteiten te beleven. Zo kunt u gezellig indoor bowlen op een verlichte bowlingbaan bij Buddy's Bowling Bites en kunt u bij de sportsbar poolen, biljarten, spelletjes spelen en darten onder het genot van een hapje en een drankje. Ons animatieteam is aanwezig en organiseert de leukste activiteiten tijdens de schoolvakanties, dus ook tijdens oud en nieuw! Voor een gezellige avond dineren met uw dierbaren kunt u terecht bij ons restaurant 'De Waterman'. Hier geniet u van een heerlijk diner op een sfeervolle plek met uitzicht over het Veluwemeer. 

Rondom het park

Op slechts 5 km afstand van ons vakantiepark ligt attractiepark Walibi Holland, waar tijdens oud en nieuw* het Bright Nights event plaatsvindt. Beleef een sfeervol dagje uit op het verlichte attractiepark. Wilt u de onderwaterwereld ontdekken tijdens uw vakantie? Bezoek dan het Dolfinarium dat op 18 km afstand ligt van ons vakantiepark. Ontdek de stad Elburg en meld u aan voor een stadswandeling die elke zaterdag van 13:30-15:00 uur plaatsvindt. Hier komt u alles te weten over de geschiedenis en de monumenten.

* Met uitzondering van 31 december 2023 en 1 januari 2024
 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

🎭 Is er een animatieprogramma tijdens oud en nieuw?

Ja, tijdens oud en nieuw is het animatieteam op ons vakantiepark aanwezig met de leukste activiteiten voor jong en oud! Verschillende activiteiten die zij organiseren zijn: sporttoernooien, knutselworkshops, themadagen en avondshows. 

⛺ Kan ik winterkamperen bij Veluwe Strandbad?

Jazeker, zelfs tijdens oud en nieuw kunt u komen winterkamperen bij Veluwe Strandbad. Bekijk onze Camperplaatsen en Comfortplaatsen met privé sanitair en boek uw vakantie tijdens de jaarwisseling!