Monda | Veluwe Strandbad Elburg
watersportvakantie

Bootvakantie aan het Veluwemeer

 • Direct aan het Veluwemeer
 • Aanlegplaats voor boten
 • Bootverhuur bij Aqua Centrum op 9 km afstand
 

Verken het Veluwemeer met de boot

Stap aan boord voor een vakantie op het water bij Veluwe Strandbad in Elburg en ervaar een ultieme combinatie tussen avontuur en ontspanning. Verken het Veluwemeer per boot, peddel door de uitgestrekte wateren en dobber op de schuimende golven. Dankzij de waterrijke ligging zijn er ook veel sportieve wateractiviteiten mogelijk, zoals zeilen en surfen. Wij bieden diverse bungalows aan het water aan of kampeerplaatsen gelegen aan ons eigen zandstrand. Wanneer komt u genieten van al het moois dat Gelderland te bieden heeft?

Een sfeerimpressie van uw vaarvakantie ⤵

Luxe bungalow of avontuurlijk kamperen?

Tijdens uw vaarvakantie aan het Veluwemeer heeft u de mogelijkheid om te verblijven in een luxe bungalow of op een van onze ruime kampeerplaatsen. Onze bungalows liggen direct aan het Veluwemeer en zijn geschikt voor maximaal 10 personen. De gezellige woonkamer, volledig uitgeruste keuken en comfortabele slaapkamers maken uw verblijf compleet. Het is ook mogelijk om te verblijven op onze kampeerplekken gelegen aan ons eigen zandstrand. Tijdens het kamperen heeft u toegang tot een waterkraan, stroomaansluiting en digitale televisie. Bij Veluwe Strandbad bent u van alle gemakken voorzien! 

 
  Luxe bungalows
  Ruime kampeerplaatsen
  Aan het Veluwemeer
  Ons eigen zandstrand
  5-sterren camping
 

Ontdek de waterwereld bij Veluwe Strandbad 

Beleef een onvergetelijke vakantie met de boot in Elburg, bij ons is watersportplezier gegarandeerd! Waterskiën, wind- en kitesurfen, zwemmen, varen, vissen en suppen zijn slechts enkele activiteiten. Daarnaast verhuren wij niet alleen kano's en surfplanken, wij bieden ook bootverhuur aan om volop van het water te genieten. Beschikt u over een eigen boot? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van onze aanlegplaatsen. Tot slot even bijkomen van alles? Geniet van de lekkerste gerechten bij restaurant De Waterman. 

 

Hier vindt u ons ⤵

Wat eerdere gasten ons vroegen

⛵ Is het mogelijk om een eigen boot mee te nemen?

Het is zeker mogelijk om een eigen boot mee te nemen naar Veluwe Strandbad in Elburg. We zijn gelegen aan het Veluwemeer en beschikken over eigen aanlegplaatsen. Niet voorzien van een eigen boot? Dan is het bij ons ook mogelijk om een boot te huren. 

🏄 Welke watersporten kan ik beoefenen?

Op onze camping in Elburg zijn tal van watersportmogelijkheden! Het is mogelijk om bij ons te zeilen, waterskiën, zwemmen, surfen, kitesurfen, windsurfen, varen, vissen en suppen. Wij verhuren boten, kano's en surfplanken. Ook beschikken wij over onze eigen surf- en zeilschool!