Monda | Veluwe Strandbad Elburg
Camping Gelderland aan het water

Camping Gelderland aan het water

  • Huren of kamperen aan het water in Gelderland
  • Direct aan het Veluwemeer
  • Volop watersportmogelijkheden

Camping in Gelderland aan het water van het Veluwemeer

Wie op zoek is naar een vakantie aan het water, is bij Veluwe Strandbad aan het juiste adres! Wij zijn een camping in Gelderland aan het water, direct gelegen aan het Veluwemeer. Dankzij de waterrijke ligging zijn er veel wateractiviteiten mogelijk, van ontspannen bootje varen tot sportieve activiteiten als zeilen en surfen. Onze bungalows en kampeerplaatsen bieden alle ingrediënten voor een zorgeloos verblijf. Komt u een bungalow huren of kamperen aan het water in Gelderland?

Kies uw ideale verblijf op onze camping aan het water in Gelderland 

Accommodatie huren aan het water

Wilt u in alle luxe en comfort vakantie vieren? Kies dan voor een bungalow op onze camping aan het water in Gelderland. Onze bungalows bieden plek aan maximaal 10 personen en zijn rook- en huisdiervrij. Het is mogelijk een accommodatie te huren direct aan het water. Ook kunt u ervoor kiezen om een bungalow met sauna te huren. Dat is extra ontspannen.

  • Volledig ingerichte bungalows
  • Voor maximaal 10 personen
  • Te boeken aan het water en met sauna
 

Kamperen aan het water in Gelderland

Liever kamperen? Onze kampeerplaatsen zijn huisdiervrij en te boeken aan het water of met privé sanitair. U beschikt dan over een eigen toilet, douche en wastafel. Wel zo fijn om uw eigen sanitair naast de tent te hebben. Verder beschikken de kampeerplaatsen over waterafvoer, stroom (6 tot 10 ampère) en digitale tv ontvangst. U kunt met uw eigen tent, camper en caravan komen.

  • Huisdiervrije comfortplaatsen
  • Te boeken direct aan het water
  • Privé sanitair mogelijk
 

To do's vanaf onze camping in Gelderland aan het water

Zowel op het water als op het land is er meer dan genoeg te beleven. Geniet van een ontspannende vaartocht op het Veluwemeer, relax op het zandstrand, neem een duik in het zwembad of leer surfen en zeilen bij de surfschool Lifetime-Sport. De kinderen vermaken zich op onze camping in Gelderland aan het water daarnaast nog opperbest bij het animatieteam, in de speeltuinen, op de sportvelden of de bowlingbaan. 

Uiteraard verveelt u zich geen moment op onze camping aan het water in Gelderland, maar ook in de omgeving is veel te zien en doen. Bezoek bijvoorbeeld het Dolfinarium, Walibi Holland, Aviodrome of kom cultuur snuiven in Hanzestad Elburg. Of duik de natuur in en spot de Nederlandse big five op de Hoge Veluwe. Edelherten, wilde zwijnen, reeën, vossen en schotse hooglanders hebben hier namelijk alle ruimte. Geniet van een heerlijke fiets- of wandeltocht door dit natuurgebied en ontdek de heidevelden, oeroude bossen en zandverstuivingen. 

Ligging van onze camping aan het water in Gelderland ⤵

Veelgestelde vragen

Waar vind ik een leuke camping in Gelderland aan het water?

Dat vindt u bij Veluwe Strandbad, gelegen aan het Veluwemeer. U kunt hier kamperen aan het water in Gelderland of een luxe bungalow huren voorzien van alle gemakken. Wij bieden plek aan maximaal 10 personen.

Op welke camping aan het water in Gelderland kan ik last minute boeken?

Ook last minute kunt u terecht bij Veluwe Strandbad! Extra fijn wanneer de weersvoorspellingen ineens goed zijn of wanneer u extra vrije dagen heeft. Dankzij ons uitgebreide aanbod aan kampeerplaatsen en accommodaties vindt u gegarandeerd ook last minute uw ideale verblijfsplek.