• Kamperen
  • Huren
  • Voor jong en oud
  • Waterpret
  • Natuurliefhebbers

Familiecamping aan het Veluwemeer

Voor jong en oud

Veluwe Strandbad is een direct aan het Veluwemeer gelegen vakantiepark. De sfeervolle bungalows bieden u een zeer comfortabel verblijf en een prachtig uitzicht over het Veluwemeer. Op onze ruime kampeerplaatsen kunt u genieten van het buitenleven.

Bij mooi weer kunt u heerlijk ontspannen op ons eigen zandstrand aan het Veluwemeer. Als het weer wat minder is, kunt u gebruik maken van het overdekte zwembad en de bowling. Daarnaast is er bijna elke schoolvakantie een recreatieteam aanwezig. Wij zorgen voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud!

Op basis van -- beoordelingen op
Op basis van -- beoordelingen op

Beleef de Hoge Veluwe

Puur natuur

In dit enorme beschermde natuurgebied heeft de natuur vrij spel. De Nederlandse big five, zoals edelherten of wilde zwijnen, krijgen hier alle ruimte. Over de zandverstuivingen, in het kreupelhout, de dikke bossen en langs heidevelden. Zoveel vierkante kilometers wilde natuur doet iets met je.

Ervaar de veelzijdigheid Een impressie

Veluwe Strandbad preview.jpg

Zeeën aan activiteiten

Er is altijd wel iets te doen

Ontdek de leukste uitjes in de omgeving van het Veluwe Strandbad. Ervaar Elburg en omgeving. De ligging van Veluwe Strandbad is ideaal, u kunt namelijk vele kanten op. 

Meer
Niet beschikbaar in de gekozen periode