Kom gezellig en veilig Kerst vieren bij Veluwe Strandbad🎄🏡 Geniet van een 3-gangen diner in uw bungalow, broodjes, welkomstcadeau en nog veel meer extra’s!! . Klik hier voor meer informatie.

  • Voor alle leeftijden
  • Voor watersporters en rustzoekers
  • Voor hoog- en laagseizoen

Bungalowpark en camping in Gelderland

Recreatieoord Veluwe Strandbad is een direct aan het Veluwemeer gelegen bungalowpark en camping. Het park bevindt zich op de Veluwe, die u o.a. een grote diversiteit aan bijzondere musea, veelzijdige attracties en natuur biedt. De omgeving van Veluwe Strandbad is daarom uitermate geschikt voor mensen die graag fietsen, wandelen of skeeleren. Tevens staat er in de vakanties een (gratis) professioneel recreatieteam klaar die jong en oud zullen vermaken!

Veluwemeer

Het Veluwemeer biedt ruimte voor vele vormen van watersport. U kunt hier o.a. fantastisch surfen, zeilen, zwemmen en vissen. In de omgeving van Veluwe Strandbad zijn diverse fiets – en wandelroutes. Zo is er ook een route langs het Veluwemeer. Hierbij maakt u overtocht met een fietspont van circa 20 minuten. Onderwijl kunt u genieten van het heerlijke uitzicht over het prachtige Veluwemeer.

Elburg

Het idyllische stadje Elburg, met zijn 250 monumenten, ligt op slechts 1 km. afstand van het park. Binnen de oude stadswal vindt u het levendige winkelcentrum met gezellige terrasjes. Hier worden jaarlijks allerlei evenementen georganiseerd.

Ontdek de prachtige omgeving