Monda | Veluwe Strandbad Elburg
Veluwe Strandbad

Over ons

  • Voor jong en oud
  • Waterpret
  • Natuurliefhebbers

Bungalowpark en camping in Gelderland

Recreatieoord Veluwe Strandbad is een direct aan het Veluwemeer gelegen bungalowpark en camping. Het park bevindt zich op de Veluwe, die u onder andere een grote diversiteit aan bijzondere musea, veelzijdige attracties (zoals Walibi en het Dolfinarium) en natuur biedt. De omgeving van Veluwe Strandbad is daarom uitermate geschikt voor mensen die graag fietsen of wandelen. Tevens staat er in de vakanties een (gratis) professioneel recreatieteam klaar die jong en oud zullen vermaken!

Veluwemeer

Het Veluwemeer biedt ruimte voor vele vormen van watersport. U kunt hier onder andere fantastisch surfen, zeilen en vissen. Indien het weer het toelaat, kunt u ook heerlijk relaxen op ons eigen zandstrand of een duik nemen in het Veluwemeer. In de omgeving van Veluwe Strandbad zijn diverse fiets – en wandelroutes. Zo is er ook een route langs het Veluwemeer. Hierbij maakt u overtocht met een fietspont van circa 20 minuten. Onderwijl kunt u genieten van het heerlijke uitzicht over het prachtige Veluwemeer.

Elburg

Het idyllische stadje Elburg, met zijn 250 monumenten, ligt op loopafstand van het park. Binnen de oude stadswal vindt u het levendige winkelcentrum met gezellige terrasjes. Hier worden jaarlijks allerlei evenementen georganiseerd.

Zwolle

Ook de stad Zwolle is zeker een bezoekje waard. De vele winkelstraten, indrukwekkende gebouwen en gezellige terrasjes maken het een perfect dagje uit voor het hele gezin.