Monda | Veluwe Strandbad Elburg
kerstvakantie op de veluwe

Vier kerst nabij het Veluwemeer

 • Uitzicht over het Veluwemeer
 • Winterkamperen
 • Bungalows optioneel met wellness
 

Beleef een sfeervol kerstweekend

Genieten van een heerlijk kerstdiner, prachtige winterse wandelingen maken door de Veluwse landschappen en even gezellig samen zijn met uw familie en vrienden. Dit is hoe het kerstweekend eruit ziet bij Veluwe Strandbad! Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor maximaal 10 personen. Perfect om kerst te vieren met de hele familie! Voor de echte avonturiers is er ook de mogelijkheid om te winterkamperen. Even samen niks doen tijdens de kerstdagen en weer helemaal opladen, dat lukt wel bij Veluwe Strandbad! Geen zin om uitgebreid te koken? Vier dan de kerst bij Buddy's. Op 2e kerstdag serveren zij een menukaart die speciaal en alleen tijdens kerst wordt geserveerd. Tijdens Kerstavond hebben zij naast de reguliere menukaart, ook een specials kaart. Voor meer informatie Kerst bij Buddy's.

 

Boek hier uw weekendje weg ⤵ 

 

Uw gezellige verblijf op de Veluwe

Kies zelf hoe u uw kerstweekend viert bij Veluwe Strandbad. Als u van een avontuur houdt, is winterkamperen echt iets voor u! Kies uit een Camperplaats waar u kan genieten van het comfort van uw eigen camper of kies voor een Comfortplaats met privé sanitair. Voor een luxueuze vakantie kunt u onze bungalows huren. Deze vakantiehuizen in Elburg zijn geschikt voor maximaal 10 personen, perfect voor een kerstweekend met uw familie en vrienden. In de bungalows bevindt zich een open keuken waar u uw kookkunsten uit de kast kunt halen om een heerlijk kerstdiner te bereiden voor uw dierbaren. 

 

Waarom Veluwe Strandbad?

 • Bungalows voor maximaal 10 personen
 • Optioneel met wellness
 • Winterkamperen
 • Gelegen op de Veluwe
 • Nabij het Veluwemeer
 

Gezellige activiteiten tijdens het kerstweekend

Vier uw kerstweekend bij Veluwe Strandbad dit jaar en geniet van de prachtige Gelderse omgeving. Ga voor een winterse wandeling door de bosrijke landschappen van de Veluwe, zoals Landgoed Zwaluwenburg. Vergeet daarnaast ook zeker niet te genieten van het nabijgelegen Veluwemeer. Het Veluwemeer is al helemaal prachtig tijdens de zonsondergang! Wilt u een dagje uit met uw familie en vrienden? Bezoek attractiepark Walibi Holland tijdens het 'Bright Nights' event dat plaats vindt van 23 december 2023 tot en met 7 januari*. Tijdens dit event zijn het park en de attracties verlicht! Wist u dat Walibi Holland maar slechts op 5 km van ons park ligt?

* Met uitzondering van 24, 25 en 31 december 2023 en 1 januari 2024
 
  Genieten van de Veluwse natuur
  Bright Nights event Walibi Holland
  Kerstmarkten bezoeken
 

Zoek de kerstsfeer op bij sfeervolle kerstmarkten

Geniet met uw dierbaren van alle leuke kerstactiviteiten die in Nederland te beleven zijn. In Bruisende steden, zoals Amsterdam, Arnhem en Den Haag zijn sfeervolle kerstmarkten te vinden. Maak een wandeling langs de kraampjes vol ambachtelijke producten, proef heerlijke lokale lekkernijen en laat u betoveren door de magische kerstsfeer. Met uw dierbaren om u heen, zal deze kerstherinnering onvergetelijk worden.

 
 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

🎄 Zijn er leuke kerstactiviteiten te beleven?

In bruisende steden Arnhem, Amsterdam en Den Haag zijn er leuke kerstactiviteiten te beleven. De steden zijn sfeervol verlicht en u kunt hier de kerstkraampjes bezoeken op de mooiste kerstmarkten van Nederland. 

🧖 Kan ik een bungalow met wellness huren?

Ja, bij ons kunt u een bungalow huren met wellness. Onze Bungalow Royal's, die geschikt zijn voor maximaal 8 of 10 personen, beschikken over een sauna, heerlijk om in de winterdagen even lekker op te warmen en ontspannen.