Monda | Veluwe Strandbad Elburg
Camping met visvijver

Camping met viswater

  • Dé vakantiebestemming voor visliefhebbers
  • Altijd in de buurt van viswater
  • Comfortabele bungalows en ruime kampeerplekken

Genieten op onze camping met viswater

Wilt u graag met uw gezin op vakantie en zijn jullie allemaal visliefhebbers? Dan is Veluwe Strandbad Elburg dé perfecte vakantiebestemming voor u en uw gezin! Met comfortabele bungalows en ruime kampeerplekken op onze camping met viswater zijn er diverse mogelijkheden om uw visvakantie door te brengen. De mogelijkheden om de hengel uit te gooien zijn dus heel ruim, maar ook het aanbod van faciliteiten op het park en in de omgeving is heel divers. Zo is er op het park een zwembad en een bowlingbaan aanwezig, en vindt u in de omgeving Walibi Holland en het Dolfinarium. Kortom, u verveelt zich niet tijdens uw vakantie op onze camping met visvijver, want ook voor niet-visliefhebbers is er genoeg te beleven bij Veluwe Strandbad Elburg!

 

To do's op onze camping met viswater

Onze camping met visvijver biedt u veel faciliteiten voor het hele gezin. Zo zijn er restaurants, een bowlingbaan en een zwembad. Daarnaast is er ook een zandstrand aan het Veluwemeer, een surfschool en een aanlegplaats voor uw boot. U kunt dus zo het water op met uw eigen boot en ergens de hengel uit gooien. Deze camping met viswater beschikt over alle benodigdheden om u en uw gezin een onvergetelijke vakantie te bezorgen, vooral als u regelmatig uw hengel uit wil gooien.

Een greep uit onze faciliteiten

  • Restaurant de Waterman
  • Buddy's Bowling & Bites
  • Aanlegsteigers en bootverhuur
  • Zwembad
  • Zandstrand aan het Veluwemeer
 

Een greep uit ons aanbod

Overnachten op onze camping met visvijver

Ondanks de geweldige faciliteiten op onze camping met visvijver is ook uw accommodatie of kampeerplek erg belangrijk. Gelukkig is dit bij Veluwe Strandbad Elburg uitstekend voor elkaar! U heeft namelijk de keuze uit een verblijf op een ruime kampeerplaats of in een comfortabele bungalow, beide gelegen aan het viswater. De mogelijkheid om te vissen is dus ten alle tijde dichtbij, ideaal voor elke visliefhebber! Lijkt zo'n vakantie bij Veluwe Strandbad Elburg, waar u altijd in de buurt van viswater bent, nou geweldig? Wat houdt u nog tegen!

 
 

Boek hier uw vakantie op onze camping met visvijer

Veelgestelde vragen over onze camping met viswater

Welke camping in de buurt van Elburg beschikt over viswater?

Veluwe Strandbad Elburg heeft een ruim aanbod van accommodaties en kampeerplekken, allemaal gelegen aan het viswater. De diverse faciliteiten voor jong en oud maakt deze camping met viswater een perfecte vakantiebestemming voor u als visliefhebber. U heeft altijd viswater in de buurt en de mogelijkheid om uw hengel uit te gooien.

Welke camping met viswater heeft een ruim en divers aanbod van faciliteiten?

Onze camping met visvijver biedt u veel faciliteiten voor het hele gezin. Zo is er een restaurant, een bowlingbaan en een zwembad. Zelfs is er een zandstrand aan het Veluwemeer, een surfschool en een aanlegplaats voor uw boot. U kunt dus zo het water op met uw eigen boot en ergens de hengel uit gooien.